A tudat belső tere
"Életed belső és külső eseményei, múltad és jövőd, mind a tartalom világához tartoznak, ahogy az események is, vagyis mindaz, ami történik.
Mi egyéb létezik mint tartalom? Az, ami lehetővé teszi a tartalom létezését: a tudat belső tere."
Részlet Eckhart Tolle: Új Föld című könyvébőlAnnak ellenére, hogy főként tényekkel, számokkal dolgozó területen, közgazdaságtanból diplomáztam,  régóta erősen foglalkoztattak a világ, a létezés nagy és misztikus kérdései. Így aztán sokféle dolgot kipróbáltam, ahogy mondani szokták "útkeresőként". Párhuzamosan kezdtem egyre inkább tanulmányozni a különböző alternatív gyógymódokat fizikai és lelki gondok kezelésére egyaránt. Mára sokmindent kipróbáltam az agykontrolltól az EFT-n keresztül a reikiig, a kínai orvoslás egyes ágain át a homeopátiáig. Néhány éve alternatív mozgás- masszázsterapeuta OKJ-s végzettséget szereztem.

Mikor rátaláltam a kvantumtechnikára éreztem, hogy ez egy fontos állomás. Olyan hatású ez a gyógymód, mint amikor 100%-osan eltalálod mi az a gyógyszer ami mellékhatások néltül teljességgel a beteg aktuális állapotára szabott, pont azt gyógyítja. Mint az elsőre történő tökéletes szerválasztás a homeopátiában. Ráadásul a gyógyító személy energiája nem hogy fogyna gyógyítás közben, hanem egyenesen növekszik.

Találkoztam, beszélgettem másokkal akik végeztek kvantum gyógyítással kapcsolatos tanfolyamot. Kiderült, hogy bár a technika egyszerű, ahogy a Kvantumgyógyítás aloldalon is bemutattam, mégsem működik azonnal mindenkinek aki gyógyítani szeretne. Azért írom, hogy "azonnal", mert biztos vagyok benne, hogy kellő motiváltság és gyakorlás révén előbb-utóbb mindenki képes lesz, illetve lenne megfelelően működtetni. Pontosan nem tudom, hogy nekem a reikis gyakorlat miatt volt-e könnyebb, vagy esetleg a meditációs, befelé figyelő gyakorlatozások segítettek, vagy az, hogy korábban már volt többször "kapcsolódás" élményem, a lényeg, hogy működik és szeretném ezt a képességet minél több embertársam, de szükség esetén más élőlények gyógyítására is használni.

Zoltán, masszázsterapeuta, gyógyító

e-mail: kvantumgyogyito@gmail.com

Tel. : (70) 251-0035

Ki a gyógyító?

A gyógyító nem más mint TE magad.
A hagyományos értelemben vett gyógyító (személy) itt csak csatorna, aki valódi Éneddel, - mindannyiunk közös Énjével - eredendő forrásunkkal segít összekapcsolódni. A gyógyulás e dimenzióban történik.